pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Monday, March 13, 2006

Minulla on pinkki seinä!

Joskus loistavia ajatuksia joutuu odottamaan hetken jos toisenkin. Eteisen ja makuuhuoneen värimaailmat ilmoittautuivat jotakuinkin kuukausi muuton jälkeen, mutta olohuoneen syvin olemus ei millään halunnut tulla esiin. Edellisen asukkaan beiget boordit tuijottivat masentavina seinältä ja ilkkuivat epätoivoiselle sisustajalle kuukausitolkulla. Kerran jo päätin, että huoneesta tulee vaaleanvihreä. Se tuntui hätäratkaisulta, mutta toki tyhjää paremmalta. Vaan ei vaaleanvihreä käy tummaan turkoosiin ja punaiseen, asunnosta tulisi repaleinen eikä laisinkaan kokonaisuus. Tänään, huonoista päivistä ehkä huonoimpana koin valaistumisen: Seinä on oleva pinkki, ei tyttömäisen vaaleanpunainen, vaan niin pinkki kuin kaupasta löytyy. Näin kävi, huoneen persoona on löytynyt. Myös ikuinen olohuoneen värityskirous on nostettu yltäni - aiemmissakin asunnoissani juuri olohuoneen sielun etsiminen on tuottanut eniten tuskaa.

Pinkki jo sinänsä on hauskaa. Erityisen hauska oli myös nuori nainen, jolta maalin ostin. Kertoi kokevansa pakottavaa tarvetta olla myymättä ihmisille kaikenmaailman beigejä ja eri kerman sävyjä. Kerroin petroolinturkoosista makuuhuoneestani, hänellä on samanvärinen eteinen. Luonnollisesti jaoin myös riemutarinan verhojen löytymisestä ja hän pyysi lupaa matkia minua. Ei haitanne, jos minulla ja Arabian Teesin myyjällä on samanlaiset verhot. Mukavaa oli muistaa ja huomata, että maailma on mukavia ihmisiä täynnä, jos nyt joukkoon jokunen epäkypsempikin yksilö mahtuu. En meinannut malttaa lähteä kaupasta pois.

Lisäksi sain tänään kukkia. Itseltäni. Suuri tarve ympäröidä itseni viherkasveilla on viime aikoina ottanut minut valtaansa. Mutta tämä ei liene erityisen paha asia. Nyt menen istuttamaan uusia tuttavuuksiani.


5 Comments:

  • At 9:20 am, Blogger Jani Ryhanen said…

    Kuten jo sanoin, aivan mahtavaa. Mutta kutsua nyt kyllä tämä poika odottaa. Tiedät kyllä mihin.. ;)

    Kukkia, itseltäsi - kuule, ihan tuttua on. Eikös me Veera voitaisi alkaa ostaa kukkia toisillemme? Miten iloiseksi sinä tulisit kun kaltaiseni komea mies tulisi työpaikallesi ison (pinkin) ruusun kanssa. Ja toisinpäin.

    Kukkia päivään.

     
  • At 12:15 pm, Anonymous Anonymous said…

    Aikuisuuteen on monta tietä - hyvä, että löysit sen ruokien kautta.

     
  • At 9:46 pm, Blogger Katri Söder said…

    Voi, pitää tulla pian katsomaan pinkkiä seinää. Samalla voimme toteuttaa lupaukseni avusta: Lauri kantaa mielellään oven vintille ja minä juon mielellään siideriä sillä aikaa. Nyt olen jo tullut kertoneeksi Laurillekin että tällaista on kaavailtu...

     
  • At 1:29 pm, Blogger Arto J. Virtanen said…

    Pinkille tytölle sopii pinkki seinä. Haluan nähdä sen! Koska pidät pinkki-bileet?

     
  • At 4:43 pm, Blogger Veera said…

    Heti, kunhan tältä sairauslomalta selviän. Enempää en saa kirjoittaa, olen tietokonekiellossa maanantaihin, koskapa kyynärpäistä ylöspäin kaikki on jumissa ja särkee. Burana 600:aa 3/päivä... Au. Sattuu.

     

Post a Comment

<< Home