pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Monday, January 19, 2009

Kaikkivoipa

Remontoin keittiön. Suunnitelma oli ollut olemassa jo kauan - keksin sen eräänä maaliskuisena päivänä viime keväänä korviketoimintana gradun kirjoittamisen sijaan. Siihen suunnitelmaan kuului mm. seinän hajoittamista. Seinän sijaan hajosin kuitenkin itse ja keittiön uudistaminen oli jotakuinkin viimeinen ajatus mielessäni.

Liimasin itseni hiljalleen kasaan ja keittiökuviot palasivat mieleeni. Mutta suunnitelmaa oli muutettava - en kestänyt ajatusta, ettenkö voisi itse tehdä koko remonttia, olla riippumaton kaikista muista. Seiniä en yksin uskalla hajottaa. Pöytälevyä en Bauhausista saa ilman autoilevan kaverin apua. Ne saivat siis jäädä. Keittiöstä tuli selviytymisen ja itsenäisyyden symboli.

Pesin, paklasin, teippasin, maalasin, vaihdoin vetimiä, liimasin, jynssäsin, siivosin, ompelin, porasin, naulasin ja järjestelin. Nyt se on valmis.


Keittiö ei ole sitäpaitsikaan ainoa asia, joka on valmis. Se oli kotini viimeinen epävalmis osa: koko koti on valmis. Paitsi joitain tauluja pitäisi kehystää. Mutta muuten.


3 Comments:

  • At 8:31 pm, Anonymous Anonymous said…

    Hienoa, koti on valmis! Siulla onkin kyllä niin kaunis, omannäköisesi ja lämpöistä tunnelmaa henkivä koti! Lohtukoti, kuten todettua. Mie ainakin varaan yhden sohvannurkan ja teekupin siun luota, kun maailma murjoo...

     
  • At 9:57 pm, Blogger Veera said…

    Sohva on aina avoinna - tervetuloa! Ja teen lisäksi myös viiniä on taatusti tarjolla jahka tästä tammikuusta nyt ensin päästään :)

     
  • At 9:03 am, Blogger Katri Söder said…

    Keittiö on paikanpäällä katsottuna vieläkin upeampi kuin kuvissa, ja todellakin aivan sinun näköisesi.

    Kiitos kekseistä ja teestä, kun minua maailma murjoi ;)

     

Post a Comment

<< Home