pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Wednesday, May 21, 2008

Ärsytyksiä

Pieniä tai vähemmän pieniä asioita, jotka ovat tällä viikolla saaneet minut pillastumaan kerran jos toisenkin:

- Pyörätien yli kulkevalla suojatiellä valojen vaihtumista odottavat jalankulkijat (en pyöräile ja saatan joskus kävellä päin punaisiakin, mutta en sentään mene ajoradalle odottamaan valojen vaihtumista tai elämän päättymistä)
- Uima-altaassa rinnakkain kälkättävät ämmät (vesijuoksuvyön kanssa ollaan vesijuoksuradalla, ei uimareiden edessä. Ja kuulumiset vaihdetaan saunassa)
- Avaimet, jotka eivät avaa ovia (koska ihmisen ei ilmeisesti ole tarkoitus pystyä tekemään töitään pyytämättä vähän väliä joltakulta avaimia lainaksi)
- Viheltely (ei kaipaa selityksiä)
- Varattu printteri (jos yhdellä on kiire tulostaa kaksi paperia, onko toisen pakko tulostaa juuri samalla hetkellä 50 paksua kirjaa?)
- Finnairin tekstari-ilmoitus lennon myöhäisemmästä lähtöajasta (ihan niin kuin voisin tehdä jotain muuta, kun hyväksyä sen, että lento Tukholmaan lähtee klo 16.20 eikä klo 16.00. Ja tähän piti siis vastata tekstiviestitse)
- Viimeisen opintomerkinnän myöhästyminen minusta riippumattomista syistä (koettakaa nyt hoitaa se asia, tai en vastaa teoistani!)

Muutamia mainitakseni.

1 Comments:

  • At 12:40 pm, Blogger Katri Söder said…

    Vähän lisää ärsytyksiä:
    1. Ruuhkassa yksityisautoissan yksin kököttävät miehet, ja erityisesti ne jotka yrittävät kiertää ruuhkaa bussikaistaa pitkin ja tukkivat myös bussikaistan.
    2. Ihmiset, joiden on pakko loikkia parkkipaikalle talossa asuvien naisten istuttamien kauniiden kukkien yli niin että kukat menevät ihan lyttänään. Jos kävelisi 10 metriä enemmän, ei tarvitsisi loikkia kukkien yli. Tai jos ei menisikään parkkipaikalle, vaan bussipysäkille!

     

Post a Comment

<< Home