pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Tuesday, May 02, 2006

Vaaleanpunainen maailma

Hihii! Sain tänään uudet silmälasit! Katselen tätä nykyä maailmaa vaaleanpunaisten kehysten takaa ja kaikki näyttää hieman kauniimmalta. Olen yli vuoden ollut pelkkien piilareiden varassa ja rillit tuntuvat aavistuksen ihmeellisiltä nenällä, mutta kaiketi tähänkin tunteeseen tottuu.

Ai niin, ja vapunaattona alakerran naapurin parvekkeelle päätynyt haarukkakin on löytänyt tiensä takaisin kotiin :)

6 Comments:

  • At 11:00 pm, Anonymous Anonymous said…

    Ihanaa, onko mitään ihanampaa kuin kirkkaat, suloiset okulaarit nenän päällä- maailmaa näkee huomattavasti selkeämmin, kirkkaamminkin. Onnea uusien sulostuttajiesi johdosta, Veera-veeranen. Minä tässä mietin viikonloppuna kovin juhlineena, että kuinkahan sitä taas sopeutuisi arkipäivään ja rutiineihin. Onneksi eksyin pinkille sivustolle- huomattavasti helpottaa jo!
    Kevätkärpäsen puremana,
    bibbatanten Maricken

     
  • At 6:14 pm, Blogger Veera said…

    Ensihämmästys uusista laseista alkaa jo helpottaa, edelleen tosin koko maailma näyttää taululta vaaleanpunaisissa kehyksissä. Pinkki rules!

     
  • At 9:50 pm, Anonymous Anonymous said…

    Hienot kakkulat on sulla, ihan oikeasti!

     
  • At 10:14 pm, Blogger Veera said…

    Oh, kiitos, kiitos!

     
  • At 9:06 am, Blogger Katri Söder said…

    Lasit olivat kyllä todella makeat, ja aivan sinun näköisesi. Mitäs naapuri sanoi, kun kävit pyytämässä haarukkaasi takaisin?

     
  • At 10:16 am, Blogger Katri Söder said…

    Ja se piti vielä sanomani, että mansikkahillosi oli aivan erinomaista! Paistettiin lettuja ja laitettiin päälle sitä sun mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä, ja ai että oli hyvää!

     

Post a Comment

<< Home