pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Monday, September 04, 2006

Naapuri

Maailma on outo paikka. Toisinaan kaikki tuntevat toisensa eikä voi päätään kääntää ilman että vieressä on vähintäänkin kummin kaiman serkku (ks. mm. Katrin blogi). Toisinaan taas ihan lähellä oleva ihminen voi olla niin kovin kaukana. Tänään kun tulin nyrkkeilytreeneistä edelläni rappukäytävään meni vieraan näköinen nuori nainen. Portaita peräkanaa kiivetessämme ehdin jo miettiäkin, että mahtaako arvaukseni henkilön kotiovesta osua kohdalleen. Niinpäniin, seinänaapurinihan se oli. Kuinka voi asua liki vuoden vierekkäin kohtaamatta kertaakaan? Tiedän moneltako hän käy aamuisin suihkussa, moneltako lähtee töihin - molemmat hieman ennen minua - sekä sen, että hänen miespuolinen ystävänsä puhuu amerikanenglantia liian kovalla äänellä makuuhuoneessa, mutta kertaakaan emme olleet toisiamme nähneet. Hymyilimme rappukäytävässä ja hämmästelimme toisiamme hetken, sitten menimme kotiimme ja kävimme yhtä aikaa suihkussa. Hämmentävää. Merkityksetöntä, mutta hämmentävää.

5 Comments:

  • At 11:22 pm, Blogger Jani Ryhanen said…

    Ihana toi sun uusi kuva ;))

     
  • At 11:38 pm, Blogger Veera said…

    Kiitos kuvaajalle :)

     
  • At 10:26 am, Blogger Katri Söder said…

    Niinpä niin, alakerran naapuriin on niin paljon helpompaa tutustua kuin seinänaapuriin. Riittää, että kutsuu ystäviä luokseen, antaa niiden syödä parvekkeella ja hups vaan, haarukka on jo toimitettu alakerran naapurin parvekkeelle : )

     
  • At 8:48 pm, Blogger Linda said…

    Niin ja sitten Vepsiksen veljen vaimo on sun veljen luokkakaveri. Tämä on pieni maa. Ehkä sitä parempi, mitä vähemmän ihmisiä näkee? Nyt sinulla nimittäin on kasvot toisille äänille...

     
  • At 2:07 am, Anonymous Anonymous said…

    ihana veera olet :)... tule pian käymään täällä meilläkin päin... joohan!

    me jatketaan kööh, aikuismaista "edustamista"... nähkäämme pian :)

    rakkaudella
    sanna :)

     

Post a Comment

<< Home