pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Thursday, June 29, 2006

Maailman paras peli!

Nyt se on löytynyt: peli, jota minäkin jaksan pelata tuntikausia! Enemmälti urheilua sisältävät kesäiset pelit, kuten jalkapallo tai muut juoksupelleilyt eivät ole minua koskaan liiemmin jaksaneet kiinnostaa. Lapsena jäin aina kesäisin ilman leikkikaveria, koska en nähnyt mitään syytä miksi juosta päättömästi ympäri pihaa ja kiljua koko ajan. Krokettiinkin kyllästyy ennen pitkää, kun ei ikinä osu niihin aivan liian pieniin portteihin, eikä tikkaakaan jaksa loputtomiin heittää, johan siitä kärsii mökin seinäkin.
Vaan juhannuksenapa löytyi uusi suosikkilaji - taistelupetankki! Arvelin Kyynäräisen keksivän päästään, kun esitti, että pelataan taistelupetankkia. Mutta ajattelin, että pelataan sitten, samahan tuo onko laji oikeasti olemassa vai ei, jos hauskaa on. Ja hauskaa oli, melkein ei malttanut saunaan mennä kun pallo niin kivasti kimpoili kallioilla ja meni sammalen alle piiloon! Vierähti useampi tunti mökin lähipusikoissa rämpien eikä edes haitannut, että Arton kanssa hävittiin oikein kunnolla.
Tänään seikkailin internetin ihmemaassa ja hämmästyin suuresti. Pikaisella googlauksella löytyi Taistelupetankkiliitto. Se on sittenkin ihan (tai ainakin melkein) oikea olemassaoleva laji, ihmeellistä!
Alustavien suunnitelmien mukaan pelaamme seuraavan kerran viimeistään ensi viikolla - be there or be ihan tavallinen tikanheittäjä.

Kuva: www.taistelupetankki.fi

3 Comments:

  • At 9:09 am, Blogger Arto J. Virtanen said…

    I will be there. Olihan muuten hauskaa! Vähän jäi tosin kismittämään, että selvästi parempina hävisimme tuomaripelin takia Nikolle ja Randelille..

    Ja kiitos Hetalle varusteista (joissa pelin jäljet). Tähän palataan vielä useamman kerran.

     
  • At 9:27 am, Blogger Katri Söder said…

    Vaikka en ollutkaan mukana juhannuksena enkä ole ikinä pelannut kyseistä lajia, olen jo nyt pelin suuri fani Veeran puheiden perusteella. Odotan siis suuresti Veeran järjestämiä taistelupetankkiturnajaisia, ja saavun paikalle ehdottomasti!

     
  • At 11:01 am, Blogger Veera said…

    Nikolla ja Randellilla oli sikäli melkoinen etulyöntiasema, että Niko oli ainoa, joka tiesi koko pelistä mitään ja siksi saattoi tuomaroida oman joukkueensa voittoon. Piru vieköön. Revanssin aika on koittava!

     

Post a Comment

<< Home