pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Wednesday, January 28, 2009

Bestest job ever!

Että saa kaiket päivät piehtaroida sanakirjojensa keskellä (nyt niitä on vieressä viisi, lisää täytyy saada, ostoslista kasvaa jatkuvasti, firman kortti vingahtaa kohta sievästi Akateemisen kassalla). Että voi fiilistellä tekstin syvintä merkitystä ja tietää voivansa luottaa in my special odd gut feeling about the slightest differences in the meaning of words, the tiniest differences that you almost can't even explain. Että löytää keinon ilmaista jotain miltei mahdotonta toisella kielellä niin tarkasti, että melkein halkeaa ylpeydestä. That you simply feel the text and when it's right and when it's not.

And I get to cook my own lunch! And they even pay me for this!

Resign, people, resign jos vituttaa! Lyökää lamaa ällikällä päähän - irtisanoutukaa potkujen sijasta. Hah. That'll teach him.


4 Comments:

  • At 2:45 pm, Blogger Piri said…

    Että siitäs saitte ja siitä??? Lähden lätkimään ennenkuin ehditte kick me to the curb? Luulen, että edustamani yhteisö ei hetkahtaisi.

    Olen vilpittömän onnellinen uudesta urastanne - jopa kade. Taidan suorittaa sen kielenkääntäjätutkinnon ensi vuonna. Kerran se vain (toivottavasti) kirpaisee se pari sataa....

    Is your company hiring???

     
  • At 9:53 pm, Blogger Veera said…

    It'd be cheaper for you to have a company of your own. Pitäisi niitä kirjanpitäjiä ja muita olla, jos on enempi kuin yksi tyypi töissä. Ai niin paitsi kaikki on samaa perhettä, eli että jos mennään naimisiin, niin sitten voit tulla meille töihin. Meillä on kyllä aika kivaa täällä meidän firmassa. Ja tälläkin viikolla on ihan koko ajan ollut juuri sopivasti töitä.

     
  • At 1:24 pm, Blogger Katri Söder said…

    Tuo on kyllä omalaatuisin kosinta josta olen kuullut: "jos mennään naimisiin niin sitten pääset meille töihin meidän kivaan firmaan..." :)

     
  • At 2:29 pm, Blogger Piri said…

    Mutta ei lainkaan huono. Eikä tuo nyt puolisoista paskimmasta päästä ole lainkaan (vaikka surkea on Scrabblessa hän *hih*) eli me laitamme tämän harkintaan...

     

Post a Comment

<< Home