pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Tuesday, May 09, 2006

Olinpa eilen ahkera

On asioita, jotka ovat luonteeltaan sellaisia, että ne saattavat hyvinkin jäädä tekemättä. Lakanoiden mankelointi, muuttolaatikoiden purku jne. Arvelin, että parvekekalusteiden öljyäminen olisi yksi niistä, vaan hah! Todistin olleeni väärässä. Vasta viikon olivat ehtineet kalusteet olla säiden armoilla ulkona ja jo iski öljyämisvimma. Olin oikeasti ajatellut, että tämäkin projekti tulisi tehtyä aikaisintaan ensi kesänä. Eikä siinä vielä kaikki. Olin miettinyt, että voisihan sitä sitten joskus öljytä lattialaatatkin, niin olisivat paremman väriset ja kestäisivät kauemmin, mutta tähän en uskonut tosissani itsekään. Vaan niinpä villiinnyin eilen illalla ja öljysin nekin!

Nyt jo näyttää parveke taas astetta valmiimmalta. Enää tarvitaan muutama kukkapurkki. Ja tietenkin innostus pajutöihin. Takaseinälle (tai ei siellä sitä seinää ole, siksi juuri) tulee pajuristikko, jota pitkin köynnöskrassienni sopii kiipeillä. Onneksi kaikkea saa IKEAsta, myös 180 cm pitkiä pajunpätkiä. Liljat pirulaiset pääsivät viikonloppuna kuivahtamaan, kun olin poissa, mutta kaipa nuo tuosta toipuvat.

Ja sitten tarvitaan parvekekauden avajaiset - niitä vietettäneen kesäkuun alussa.

Kuva: miun ikioma parvekelilja

4 Comments:

  • At 4:06 pm, Blogger Katri Söder said…

    Parvekekauden avajaisia odotellessa pääsen onneksi testaamaan parvekkeen ennakkoon jo torstaina. Toivottavasti sää suosii aikuismaista parveke-piknikkiämme.

     
  • At 7:43 pm, Blogger Veera said…

    Ainahan sitä nyt uusia juttuja täytyy ensin hieman koekäyttää ennen varsinaista julkistamista :)

     
  • At 9:12 pm, Blogger Miu said…

    Saatko oikeasti ne kasvit pysymään elossa? Wow... Täysin uutta mulle! =)

     
  • At 9:59 pm, Blogger Veera said…

    Viikon ne ovat nyt olleet ja jo meinasi tuo kuvassa oleva lilja heittää henkensä... Saa nähdä, kuinka onnistuu. Sataisi joskus, niin ei tarvitsisi koko ajan olla kastelemassa.

     

Post a Comment

<< Home