pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Saturday, September 16, 2006

Maailman hauskimmat kahvilat

Kävin tänään erityisen erikoislaatuisessa pienenpienessä kahvilassa. Tai kioskilla, tarkemmin sanottuna. Olin kuullut huhuja, että Karhupuiston lippakioskilla on oikein letkeä tunnelma. Kotimatkalla kaupunkireissulta hyppäsin ratikasta ja menin kokeilemaan. Huhut osoittautuivat oikeiksi. Kahvi oli hyvää, muitakin herkkuja olisi ollut tarjolla, vaan hillitsin itseni. Syysaurinko helli ulkoilmakahvittelijoita ja syksyn kirpeys virkisti mieltä vähintäänkin saman verran kuin kahvikin. Netissäkin kyseinen ihanuus asustaa: Bear Park Cafe.

Pienet ja sielukkaat kahvilat kuuluvat suosikkeihini kaikista maailman asioista. Kahvilan tarkoitus on vain tuottaa hyvää mieltä, ei ravita nälkäistä, hötkyillä maailman kiireissä, olla ajankäytön kannalta tehokas, vaan ainoastaan tuottaa hyvää mieltä. Aito kahvila nauraa mukaan otettaville pahvikahveille - kahvilassa kuuluu istuskella tarpeettoman kauan.

Uuden löytöni lisäksi suosikkilistallani ovat mm. ihanainen Vohvelikahvila Tampereen pienimmässä ja herttaisimmassa kivitalossa sekä jo edesmennyt teinivuosien suosikki Truben yläkerta Joensuussa.

Eläköön kahvilakulttuuri! Mutta miksi kahviloissa ei koskaan tule enää käytyä?

Kuva on lainassa Bear Park Cafen nettisivuilta.

2 Comments:

  • At 3:14 pm, Blogger Katri Söder said…

    Tampereella oli lukuisia ihania kahviloita, vohvelikahvila oli minukin suosikkini, mutta muitakin ihania oli. Luulisi, että syy miksi nykyään ei tule enää käytyä kahviloissa on se, että emme löydä niitä ihastuttavia paikkoja täältä Helsingistä. Jos lötäisimme niin varmasti yhäkin niissä kävisimme.

     
  • At 4:41 pm, Blogger Veera said…

    Omaksi projektikseni aioin ehdottomasti ottaa ihanien kahviloiden etsimisen sekä löytämisen. Ei tästä elämästä muuten mitään tule!
    Raportoin, kun lisää herkullisuuksia löytyy.

     

Post a Comment

<< Home