pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Wednesday, December 13, 2006

Uusi kaveri

Flunssa hellitti juuri ajoissa (= 3 tuntia ennen koneen lähtöä) ja pääsin sittenkin viikonlopuksi retkelle Bratislavaan! Olipas kerrassaan hauska matka, kiitokset vielä kaikille matkatovereille säkenöivän upeasta seurasta ja loistavista jutuista!

Bratislavassa oli ihana kauppa, jossa oli ihania savipurkkeja, kuppeja, purnukoita, tuikkusysteemejä ynnä muita. Joka kerta, kun kauppaan meni, löytyi uusia hurmaavuuksia, vaikka kauppa olikin pienenpieni. Selkä vääränä niitäkin piti sitten kantaa tuliaisiksi, luonnollisesti.

Mutta ennen kaikkea haluan esitellä uuden ystäväni: vanha kunnon Krtek (kuvassa joulumeiningeissä ystäviensä kanssa) muutti luokseni. Hän oli ilmeisesti myös lomamatkalla Bratislavassa, oikeastihan hän on kotoisin Tsekeistä. Suomeksi hänet tunnetaan Myyränä, mutta alkuperäiskielinen nimitys tuntuu olevan omaa ja hänen sydäntään lähempänä. Kaikki kunnia
Zdeněk Milerille tämän hurmaavan otuksen luomisesta! Hän on hurmaavan pyöreä ja sileä kaveri (Krtek siis, ei Miler. Tai mistä sitä tietää?), joka saa aina hyvälle tuulelle. Pinkku, Lampi, Jopi, Rebekka ja Tiivi-Taavi ovat myös oikein iloisia uudesta tuttavastaan. Etteivät vaan riehaantuisi kotona aina sillä aikaa, kun minä olen töissä!

Enää jää vain se kysymys, että miksi ihmeessä tämä typerä bloginrakkine ei suostu kirjoittamaan oikeaa fonttia oikean kokoisena!? Kyllä, olen kokeillut kaikkea.

Tämä kuva sekä monta muuta hauskaa otosta Krtekin elämästä: http://www.fkr.comp.cz/

4 Comments:

  • At 11:17 am, Blogger Veera said…

    Kuulin huhun, ettei tätä voi kommentoida. Kokeillaanpa siis.

     
  • At 9:39 pm, Blogger Piia said…

    Myyrä on niin suloinen! Tykkäisin katsella myyrän seikkailuja omaksi ilokseni, jos vain aikaa olisi. Ja juu, voisihan sanoa, että nuo Myyrät ja muut ovat enimmäkseen lapsille tarkoitettuja iloja, mutta minä ainakin olen sen verran lapsenmielinen, että tulen iloiseksi kaikesta suloisesta.

    Haluaisin itseasiassa ostaa omakseni sellaisen Myyrä-pehmolelun. Ihminen ei ole nimittäin koskaan liian vanha pehmoleluille!

     
  • At 3:15 pm, Blogger Katri Söder said…

    Onkohan ongelma minussa, kun en saanut kommenttiani läpi? Katsotaanpa meneekö nyt... Tietokoneet tunnetusti vihaavat minua, joten tuskinpa nytkään onnistuu.

     
  • At 1:46 pm, Blogger lauralumikki said…

    Koljakin on todella suuri Myyrä-fani. Sillä on ainakin 3 Myyrä-DVD:tä. Tervetuloa siis meille viettämään Myyrä-iltaa! ; )

     

Post a Comment

<< Home