pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Thursday, November 30, 2006

Teinimeininki

Esa täytti eilen 28 v. Ja sitähän piti tietysti juhlia. Voivoi. Ja olipa kuka tahansa meistä kuinka vanha tahansa, en kenties koskaan opi juomaan olutta niin kuin niin sanotut aikuiset sen tekevät (tai niin kuin kirjoissa väitetään heidän tekevän sen. Paitsi niissä kirjoissa, jotka kertovat totuuden). No, sattuuhan näitä.

Kummityttöni (8 v.) esitti viime viikolla pahoja kysymyksiä: Miksi minun kotini on paljon pienempi kuin mummon? Mitä tapahtuu, jos joku onnistuu antamaan toiselle huumeita? Mitä tarkoittaa "anna lahjaksi aikaa"? ja Miksi halusin ostaa "viereinen paikka on vapaa" -pinssin kissanpentupinssin sijaan. Ja suosikkini: "Mitä tehdään stressilelulla? Jos kaveri on käymässä ja hän kiukuttaa minua, enkö muka mieluummin pure kaveria kuin stressilelua?" Elämän suuret kysymykset, siinäpä ne.

Tässä jutussa ei ole mitään tolkkua eikä se täsmää otsikon kanssa, lopetan siis tähän.

3 Comments:

  • At 3:50 pm, Blogger Katri Söder said…

    Stressilelua voi paiskoa ympäri kämppää. Se on yleensä pehmeä eikä hajota paikkoja, ja muutenkin sen paiskominen on taloudellisempaa kuin vaikkapa lasien tai kukkamaljakoiden heitteleminen. Tärkeitä vastauksia tärkeisiin kysymyksiin...

    Joskus tekee ihan hyvää juoda olutta siten kuin aikuiset eivät juo. Sitä paitsi näytit töissä oikein pirteältä ja hyvältä, kaikesta huolimatta.

     
  • At 10:05 pm, Blogger Rauna said…

    Mina ainakin purisin kaveria. Tosin koetan hillita itseani, aikuisia kun ollaan. Mutta mieli silti tekisi. *bite* (otsikon mukaan, teinimeininkia)

     
  • At 10:13 pm, Blogger Miu said…

    Raunalla on tosi terävät hampaat, varokaa!

     

Post a Comment

<< Home