pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Wednesday, November 01, 2006

Ketä kiinnostaa?

Kohkatikohkan ja vauhkotivauhkon käy MTV3:n uutistenlukijan suu, kun esitelmöidään siitä, kuka on tienannut minkäkin verran ja kuka ehkä vieläkin enemmän. Mahdollisesti olen outo ja poikkeava, mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa, kuka kaiken maailman kohtuuttoman rikkaista on tienannut kaikkein kohtuuttomimman summan rahaa. Voi voi, kun Jorma Ollila ei enää saakaan eniten ja aijai, kun the Rasmuksen jätkät ansaitsevat enemmän kuin HIMin. Voi että, kun on kiinnostavaa. Not.

Suunnattoman surkuttelun kohteeksi joutui myös Matti Vanhanen, joka jäi niin kovin monien muiden jälkeen tällä listalla. Siis se sama pääministeri, joka toisaalta kai kuitenkin kuuluu siihen parjattuun poliitikkojen joukkoon, joka antaa itselleen jatkuvasti palkankorotuksia ja ansaitsee aivan liikaa.

Niinpä niin.

2 Comments:

  • At 11:26 am, Blogger Katri Söder said…

    Ajattelin ihan samaa katsoessani eilen uutisia. Yhdenkin johtajan tulot olivat romahtaneet neljään miljoonaan euroon. Kyllä vain, uutistenlukija käytti sanaa romahtaneet.

     
  • At 2:29 am, Anonymous Anonymous said…

    niiinpä niin... ei kiinnosta sitten niin edes yhden vertaa... edelleen ilmiantanut kinuaa sinua tännepäin. tule jo, kaupunki kaipaa sinua ja minä myös, paljon :)...

     

Post a Comment

<< Home