pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Friday, January 05, 2007

Henkinen tasapaino on sittenkin löytynyt

Syksy oli outo. Kuukausia meni, etten kyennyt mihinkään muuhun kuin normirutiinien suorittamiseen: aamulla ylös, töihin, illalla kotiin ja parin tunnin aivottoman makailun jälkeen nukkumaan. Sama kaava päivästä toiseen. Pikkujoulukaudella aivoton makailu tosin luonnollisesti korvattiin baareissa notkumisella, joka söi henkisiä voimavarojani entisestään. Olo oli huono, itketti ja väsytti.

Joululoma tuli siis enemmän kuin tarpeeseen. Joensuussa ja Rovaniemellä oli oikein rentouttavaa ja onnistuin lataamaan itseni oivaan kuntoon. Sopivassa suhteessa kokkailua, laiskottelua sekä virkistäviä jälleennäkemisiä - mieli on paljon parempi. Energiaa on enemmän ja haluan (jälleen kerran) palata vanhojen harrastusteni pariin. Luvasa tänä vuonna on siis nyrkkeilyä, lenkkeilyä, mahdollista jumppaa, ruoanlaittoa yksin ja yhdessä sekä omasta kodista nauttimista.

Tänään kävin Hakaniemen hallissa ostamassa maksaa loppiaispäivälliselle. Kuinka aikuista, että vapaaehtoisesti kohtaa entisaikojen kauhuruoka-aineita! Tähän(kin) kokeiluun on minua kannustanut keittiösankarini Mysi Lahtinen, jonka
uusimman makuhermojenkutkutusoppaan sain joululahjaksi. Hyvästä keittokirjasta tulee hyvälle mielelle! Lisäksi ostin torilta kukkia eloni riemuksi. Seuraavaksi täytyy siivota, koska ei sotkuisessa kodissa voi nauttia kukista ja hyvästä ruoasta.

1 Comments:

  • At 9:21 pm, Blogger Katri Söder said…

    Ihanaa on, että pystyt myös tartuttamaan osan henkisestä tasapainostasi muihin. Lounaat ovat ainakin olleet viime aikoina aivan erityisen antoisia. Kun on saanut lounaalla käydä läpi elämän tarkoituksen, ja pari muuta pientä juttua, on mieli taas paljon virkeämpi.

     

Post a Comment

<< Home