pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Tuesday, February 20, 2007

Maailma on absurdi paikka

On niin monia omituisia asioita. Erityisen kummia tuntuu tapahtuvan sukulaisten kanssa liikkuessa. Torstaina olimme mutsin kanssa Teatterikorkean baarissa ja tunsin sieltä useita ihmisiä. Tulipa kulturelli olo, en tiennyt tuntevani niin monia nuoria teatterihenkilöitä (vanhempia teatteritapauksia kylläkin). Perjantaina puolestaan kävimme Willensaunassa katsomassa Varaston. Suositan lämpimästi, erinomainen näytelmä, myös näin vaalien alla.

Ilta jatkui eriskummallisella tavalla perheen parissa, kun ensin veljeni liittyi joukkoomme ja myöhemmin pyytämättä ja yllättäen Juttarissa kohtasimme puoliläheisen sukulaisen, josta olin aina vain kuullut puhuttavan, mutta jota en koskaan ollut nähnyt. Joskus 80-luvulla olin nähnyt hänestä kuvia ja siskonsa olen kai joskus ohimennen tavannutkin. Kummallista, että voi olla kuullut jostain ihmisestä niin paljon, mutta tapaa vasta näin myöhään ensimmäistä kertaa. Traagiset elämänkohtalot kuljettavat sukulaisiakin ihmeellisesti.

Eikä siinä vielä kaikki, kuten tavataan sanoa. Takamukseni parin viikon takainen tv-debyytti tuli postissa Rovaniemeltä eilen. Tähänkin liittyy sukulaisia, paketin minulle lähetti tietenkin Saara. Lapsukaisetkin olivat tunnistaneet Veera-tädin pepun telkkarissa… Vielä en ole uskaltanut videota katsoa. Ehkä tänään.

Ja juuri kun luulin, etten enää kaipaa elämääni yhtään järjestöä lisää tulin lauantaina liittyneeksi East Unitin
jäseneksi. Pohjoiskarjalaisten oma kerho Helsingissä – voisiko olla mitään parempaa!

1 Comments:

  • At 12:08 pm, Anonymous Anonymous said…

    East unit -kuvasivuilta löytää ainakin yhdestä tapahtumasta valtaisan määrän kuvia - esiintyjinä näkyy olleen ainakin Folkswagen. Jos sellaisesta tulevasta tapahtumasta saat tietoa, tulen viivana, sillä sukulaisten kanssa on joskus hauska olla.

     

Post a Comment

<< Home