pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Sunday, May 06, 2007

Hannu Hanhi ja hänen epäonninen serkkunsa

Taas, jälleen ja tänänkin vuonna Ruotsin iljettävänkeltainen jääkiekkojoukkue teki sen saman simpuran tempun kuin aina ennenkin. Pohjattoman surkuhupaisaa voittomaaliaan en edes viitsi kommentoida otsikkoa enempää. Peli sinänsä oli lopputulosta lukuunottamatta paikoin ihan viihdyttävää katseltavaa. Ehkä jääkiekossakin pikkuhiljaa päästään ainaisesta kansallisesta alemmuuskompleksista. Voitimmehan jo ne euroviisutkin, kyllä Ruotsikin on kaadettavissa (mutta ei tällä kertaa).

Ottelun melskeessä jäin pohtimaan Mertarannan selostuksesta erästä seikkaa: Pelaajat toinen toisensa perään ampuivat aina "varmoista" maalipaikoista ohi. Mutta eihän se ole mikään varma maalipaikka, jos ei siitä tule maalia. Vähän samaan tyyliin, kuin SDP ei hävinnyt vaaleja siksi, että kannattajamme jäivät vaalipäivänä kotiin. Kannattajat kyllä kävivät äänestämässä. Nukkuvat nukkuivat kotona.

Don Rosan Hannu Hanhi -kuva on lainassa osoitteesta http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/5/52/Hannu_Hanhi.jpg

4 Comments:

  • At 11:07 am, Blogger Katri Söder said…

    Jääkiekosta en ymmärrä yhtään mitään, mutta toivotan kuitenkin leppoisaa jääkiekkoiltaa tänäänkin. En tajunnut eilen kysyä, ketkä siellä pelaavat, mutta en tiedä onko sillä nyt tunnelman kannalta suurta merkitystä. (ja nyt vannoutuneet jääkiekkofanit lynkkaavat minut...)

     
  • At 9:50 am, Blogger Veera said…

    Juu kyllä sillä on merkitystä. Vaan nyt se on ihan sama, sillä Suomi voitti anyway! Jee!

     
  • At 11:10 am, Blogger Arto J. Virtanen said…

    No, tänä vuonna Aku sitten oli etevämpi niin laulannassa, kuin kiekossakin! Mutta, eipä taida tämäkään tyydyttää..:)

     
  • At 3:05 pm, Blogger Veera said…

    Ruotsalainen tuomari eilisessä pelissä purki euroviisuturhautumistaan antamalla Leijonille ylimääräisiä jäähyjä. Näin on, muuta en usko.

     

Post a Comment

<< Home