pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Monday, June 11, 2007

Ikuinen tyytymättömyys

Kesä on hienoa aikaa. Pääsääntöisesti on lämmintä ja valoisaa, aamulla herääminen ei harmita likimainkaan niin paljon, kuin loppusyksyn loska-aikaan tai sydäntalvella, kun ulkona on 25 astetta pakkasta. Ja voi lähteä ulos ilman takkia ja istuskella pihalla syömässä jäätelöä ilman pelkoa siitä, että huulet jäätyvät jätskipalloon kiinni.

Mutta, mutta, mutta... Koska ihminen perusluonteeltaan on tyytymättömyyteen taipuvainen tapaus, on kesässäkin omat ongelmansa. Ylenpalttinen auringon määrä vähentää unentarvettani oikeastikin, mutta osa siitä on silti harhaa. Iltaisin ei nukuta, vaikka tietää, että aamulla kello soi ihan yhtä aikaisin kuin talvellakin - en ole enää viikkoihin noudattanut talvista "kymmeneltä sänkyyn" -sääntöäni. Ja sen huomaa.

Parasta vuodenajoissa on niiden vaihtelu. Ja kesässä parasta on se, että kohta alkaa pitkän pitkä loma. Ja sitten saa nukkua pitkään!

2 Comments:

  • At 8:58 am, Blogger Katri Söder said…

    Minun olisi varmasti pitänyt syntyä johonkin lämpimämpään maahan. Kesällä ei minusta ole liian kuumaa, liian valoisaa eikä liian mitään (paitsi ehkä liian paljon ampiaisia). Olen siitä harvinainen tapaus, että en kärsi nukkumisvaikeuksista (ikinä!), enkä kuumuudesta (lähes ikinä).

     
  • At 10:36 am, Blogger Veera said…

    Katri "talvitakki kesälläkin päällä" Söder... juu et kärsi kuumuudesta, sen tiedämme :)

     

Post a Comment

<< Home