pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Wednesday, August 15, 2007

Taustamusiikkia

Elämässäni on tätä nykyä taustamusiikki. Palkitsin itseni ensimmäisestä lomanjälkeisestä työviikosta iki-ihanalla, pienen pienellä ja huomattavan pinkillä iPod Shufflella.

Olin pitkään taistellut ainaista kuulokkeet korvilla kulkemista vastaan. Pidin kaupungin äänistä ja halusin kuulla mitä ympärilläni tapahtuu. Ajattelin, että en tarvitse mukana kannettavaa soitinta - musiikkia voi kuunnella sitten kun pääsee perille sinne, minne nyt sattuu milloinkin olemaan menossa. Hitaasti (joskin varmasti) iänikuiset ratikoissa örisijät saivat minut kuitenkin muuttamaan mieleni. Joskus on vain parempi, ettei kuule kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Surullista sinänsä, mutta totta.

Ja sitten näin pienen pinkin ihanuuden! Olin myyty, pinkeillä tavaroilla on sellainen vaikutus minuun.

4 Comments:

  • At 12:36 am, Blogger Petra said…

    Mina sain lahjaksi shuffleni noin kuukausi ennen kuin ne toivat markkinoille ne pienen pienet ja erivariset shufflet, joten minun oma on tylsa valkoinen ja erittain pitka. Eika siina ole edes klippia etta sen saisi vaatteisiin(tai nanneihin jos semmoisesta tykkaa) kiinni. Kylla arsyttaa!

     
  • At 9:15 am, Blogger Katri Söder said…

    Ettäs pitääkin laittaa aina linkkejä kaikenmaailman peleihin, joita sitten on pakko ryhtyä pelaamaan ja ennen kuin huomaakaan, on jo koukussa.

     
  • At 9:17 am, Blogger lauralumikki said…

    onneksi olkoon, veera! ipod on yksi harvoista "en tajua, kuinka olen voinut tulla toimeen ilman tätä!" -tavaroista.

    tosin olen havainnut sen kanssa 2 ongelmaa:
    - polkupyörään yhdistettynä ipod on tappava
    - omat biisi-ideat eivät kehity enää kuljeskellessa/pyöräillessä (kuten ennen), sillä mukana on aina valmista kuunneltavaa

    sä et taida juuri pyöräillä etkä säveltää, joten ipodista on sinulle pelkkää hyötyä.

     
  • At 9:47 am, Blogger Veera said…

    Juu, julkisissa kulkuneuvoissa liikkuvalle ipod on paras kaveri. Viimeksi äsken vältyin joltain ördääjältä, kun oli napit korvissa. Säveltämiseni olen säveltänyt teini-iässä kanteleella, sitäkään ongelmaa siis ei tosiaan ole. Se on ihan ihkis!

     

Post a Comment

<< Home