pieniä ajatuksia

Elämästä. Maailmasta. Asioista, joita muut eivät edes huomaa.

Thursday, November 01, 2007

Vettä kengässä

Oikea kenkäni oli tuntunut hieman oudolta jo joitain päiviä. Aivan kuin oikean jalan varpaita paleltaisi ulkona hieman enemmän kuin vasemman. Pikasilmäyksellä kengän pohja oli näyttänyt ihan hyväkuntoiselta ja ajattelin, että kuvittelen vaan. Tottahan oikealla on aina vähän viileämpi meininki kuin vasemmalla. Vaan kuinkas sitten kävikään... Työ- ja edarivaalikampanjaretkelle (Tamy, 116, äänestä!) Tampereelle matkatessani tulin junassa katsoneeksi kengän pohjaa ihan kunnolla. Reikähän siinä oli. Ei aikuisille ihmisille käy näin! Ei kengän pohjaan voi tulla reikää niin, ettei sitä huomaa! Junamatkan toivoin ja toivoin, että Hesarin sääennuste olisi pielessä ja määränpäässäni paistaisi aurinko. No eipä tietenkään. Kun asiat alkavat mennä pieleen, niin mikäs niitä enää tässä vaiheessa estäisi (olin myös onnistunut ostamaan lipun tuntia myöhäisempään junaan, mutta onneksi maailmassa on sentään joitakuita mukavia konduktöörejä eikä väärä lippu haitannut matkaamistani). Tiedoksi kaikille, jotka eivät sitä vielä tiedä: vaikka kuinka harppoo ja väistelee pahimpia vesilammikoita, jos kengässä on reikä, tulee vesi siitä sisälle.

Onnekseni pidän kengistä, niin tämäkin vastoinkäyminen saatiin melko pian käännettyä oikeinkin positiiviseksi jutuksi. Vieraassa kaupungissa, vettä kengässä - eihän siinä muu auta kuin mennä kenkäkauppaan! Ystävällinen mies Stockalla onnistui kuin onnistuikin myymään minulle uudet Puman lenkkarit, jotka vieläpä näyttivät siltä, että olin suunnitellut koko pukeutumiseni niiden mukaan. Ja vanhat kengät pääsevät pikapuoliin suutarille, olen toiveikas heidän selviämisensä suhteen.

Mainittakoon vielä, että blogilistani on täydentynyt: Juhanillakin on nykyään blogi.

3 Comments:

  • At 2:44 pm, Blogger Katri Söder said…

    Loppujen lopuksi kaikki meni siis hyvin, sait hyvän tekosyyn ostaa vielä yhdet Puman lenkkarit :)

     
  • At 3:31 pm, Blogger lauralumikki said…

    katrin mainitseman syyn takia rikkoutuneita kenkiä ei voi oikein surra... ;)

    ja kyllä kenkä voi reikääntyä huomaamatta aikuisenakin! mutta leuanalusiho ei onneksi jää yhtä usein vetskarin väliin kuin lapsena.

     
  • At 3:56 pm, Blogger Petra said…

    Minulla on ollut enemman kuin yhden kerran kengan pohjassa/varpaiden tuntumassa reika (johtuisiki se kuitenkin siita etta ne ovat olleet Primarkin saappaissa...) Ainahan se on hyva kun saa tekosyyn ostaa lisaa kenkia!

     

Post a Comment

<< Home